Toprağın Ritmi: Gia Urla

Gia Urla ailesi, toprağın ritmini dinleyerek reçetelerini yerel kaynaklardan alır, doğanın sunduğu zenginlikleri keşfeder. Yerel üreticilerin emekleriyle büyüyen ürünleri, sade pişirme teknikleri ve modern sunumlarla birleştirirler. Taze ürünleri, aracısız ve doğrudan topraktan sofraya taşırlar. Malzemenin en iyisine ulaşmanın verdiği rahatlıkla, ürünlerin özünü koruyarak, onları sade ve doğal bir şekilde servis ederler. Bulundukları bölgenin sunduğu değerlerle hikayelerini örerler ve bu hikayeleri misafirleriyle paylaşırken, her bir lezzet bir anıya dönüşür.

Gia Urla’nın mottosu, geçmişin mirasını günümüzün dokusuyla sentezlemektir. Ürünün dokusunu ve yapısını bozmadan, misafirlerine sunma arzusuyla doludurlar. Bu amaçla, doğanın ilhamını tabaklara yansıtan, kendini sürekli yenileyen ve kendi içinde kendini besleyen bir mutfakları vardır.
Genç ve dinamik ekipleriyle, Ege’nin güzelliklerini tabaklara yansıtmayı hedeflerler. Heyecanlarını, ruhlarını ve tarzlarını bu lezzet yolculuğunda şekillendirirler, böylece her tabak, Ege’nin güzelliğinin bir yansıması olur.

Menüdeki lezzetlerinin arasında;soğuk başlangıç olarak Denizin Günlüğü, Bakla Güzelleme, Köpoğlu ve Kuşkonmaz, Mavi Kuyruk yer alıyor. Sıcak başlangıçlarda ise Mavi Kuyruk, Arpa Şehriye, Kalamar, Balkabağı, Gnocchi, İsli Ahtapot ve Denizden Mantı seçenekleri bulunuyor. Ana yemeklerde Mezattan Masaya, Kuzu İncik Tandır ve Kuşkonmaz, Makarna sunuluyor.

Leave A Reply

Navigate