OCAK

1 TOQUE

11/20

Executive Şef: Ömer Bozyat

Adres: Régie Ottoman İstanbul Hotel, Hobyar, Mimar Vedat Sok. No: 5, 34112 Fatih/İstanbul

Telefon: 0530 265 27 57

Türk-Anadolu mutfağından seçkiler sunan OCAK’ta şefin kendi yorumlarıyla tabaklar oluşturuluyor. Şef Ömer Bozyap’ın mutfağında olduğu mekân, Regie Ottoman İstanbul Hotel bünyesinde bulunuyor. Güler yüzlü ve profesyonel bir ekip ile çalışan OCAK’ta yöresel lezzetlere yer veriliyor. Başlangıçlarda, Antakya’nın nar ekşisinin ve Urla’nın organik zeytinyağı ile tatlandırılan ‘Nohutun 3 Tonu’ ile Türk mutfağının önemli yemeklerinden biri olan Hünkâr Beğendi, Ocak’ın öne çıkan lezzetlerinden.

Leave A Reply

Navigate