Modern Yorum, Lokal Lezzetler: Aila

Aila Restoran’ın iç mekanı, geleneksel motiflerle bezeli tasarımıyla dikkat çekiyor ve İstanbul’un dinamik atmosferini lokal ve kreatif dokunuşlarla harmanlıyor. Şef Yurttaş’ın liderliğindeki mutfak ekibi, yöresel ürünlerle özenle hazırladıkları modern Türk yemeklerinde şefin özel dokunuşlarını ve yaratıcılığını en üst seviyede sunuyor.

Fairmont Quasar İstanbul’un alt katında konumlanan Aila Restoran, geleneksel Türk lezzetlerine modern bir yorum getiren ve bu alanda Gault Millau’dan 1 Toque ödülüne layık görülen bir mutfak sunuyor. Ayrıca, restoranın başarılı Executive Şefi Kemal Can Yurttaş, Gault Millau 2024 seçkisinde “En Genç Şef Ödülü”ne sahip.

Aila Restoran’ın iç mekanı, geleneksel motiflerle bezeli tasarımıyla dikkat çekiyor ve İstanbul’un dinamik atmosferini lokal ve kreatif dokunuşlarla harmanlıyor. Şef Yurttaş’ın liderliğindeki mutfak ekibi, yöresel ürünlerle özenle hazırladıkları modern Türk yemeklerinde şefin özel dokunuşlarını ve yaratıcılığını en üst seviyede sunuyor.

Aila’nın menüsünde yer alan Boşnak soka turşusu ile zenginleştirilmiş Tuna balığı ve Konya yağ somunu ballı trüf gibi lezzetler, görsel estetikleriyle de dikkat çekiyor ve damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Mekanın detaylı içecek menüsü ise meze barı, alkol barı ve klasik ocak başı bölümleriyle her zevke hitap ediyor.

Baharat Kütüphanesi ise, misafirlerine baharatların büyülü dünyasını keşfetme ve isteyenlere baharat alışverişi yapma fırsatı sunuyor. Bu özel deneyim, Aila Restoran’ın sunduğu lezzet yolculuğunu tamamlıyor ve misafirlerine unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Aila Restoran, muhteşem ambiyansı ile İstanbul’un kalbinde lezzet ve sanatı buluşturuyor. Gault Millau’dan 1 Toque ödüllü ve En Genç Şef Ödülü sahibi şefinin liderliğindeki bu özel mekan, Türkiye’nin en iyi ürün bilgisine sahip restoranları arasında yer alıyor.

Leave A Reply

Navigate