İki Şef Kardeşin Tutkusuyla “Orfoz Restaurant”

Bodrum’un sımsıcak güneşiyle aydınlanan kıyılarında, denizin esintisiyle dans eden Orfoz Restoranı, sabahın ilk saatlerinden itibaren lezzet serüvenine başlangıç yapıyor. Çağrı Bozçağa ve Çağlar Bozçağa kardeşlerin önderliğinde yürütülen bu samimi mekân, Ege koylarından çıkarılan en taze deniz ürünleriyle tutku iş birliği gerçekleştiriyor.

Orfoz’un menüsünde, denizin taze nefesini hissetmeye hazır olun. Ton balıklı saşimi, parmesan köpüklü istiridye ve mükemmel pişirilmiş kalamar ızgarası gibi lezzetler bulunur. İmzalı şarap listesinin her damlası ülkenin farklı dokunuşlarını barındırır ve ortak lezzetleri şişenin içerisine hapsediyor. Bu deneyim konukların damaklarına ulaştığı an tamamlanıyor.

Gault Millau’dan aldığı 1 Toque ödülüyle taçlandırılan Orfoz Restoranı, hem Bodrum’un hem de dünyanın en gözde deniz ürünleri destinasyonları arasında yer alıyor. Misafirlerini sadece bir yemek mekânı değil, bir deniz serüveninin içinde lezzeti yeniden tanımlayacakları bir deneyime davet ediyor.

Leave A Reply

Navigate