Menüde, detaylara gösterilen özen ve malzeme seçimindeki titizlik ön plana çıkıyor. Örneğin, kurutulmuş ve tütsülenmiş balıkların bir araya geldiği ‘Okyanus Tabağı’, deniz ürünlerinin zengin aromalarını en saf haliyle yansıtıyor. Yanında servis edilen fasulye turşusu ve manda yoğurduyla hazırlanan uykuluk içli kokoreç, alışılmış lezzetlerden uzaklaşıp cesur bir yaklaşım sergiliyor. Levrek buğulama, denizin taptaze lezzetini sofraya taşırken, ‘Surf and Turf’ bölümünde sunulan kırmızı et ve deniz ürünlerinin uyumu, klasik mutfak anlayışının ötesine geçiyor. Dana bonfile ve jumbo karidesin mükemmel bir dengeyle buluştuğu ‘Tiryaki’ ve beyaz şarap soslu ince kıyılmış kalamarın eşlik ettiği ‘Serseri’, sofistike damak zevklerine hitap eden dikkat çekici tabaklar olarak menüdeki yerini alıyor.