Anadolu’nun derin köklerinden beslenen Türkiye, bereketli topraklarıyla dünyanın en zengin mutfaklarından birine ev sahipliği yapıyor. Prestijli Gault & Millau Rehberinin ikinci edisyonu ile Türk gastronomisi global sahnede yer almaya devam ediyor. Dünya gastronomi otoriteleri tarafından takdir edilen derecelendirme rehberlerden biri olan Gault & Millau, 2025 Türkiye Rehberi için hazırladığı yeni seçkiyi 9 Aralık 2024 tarihinde Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştireceği Ödül Töreni’nde açıklayacak.
Birbirinden seçkin yerli ve yabancı konukların yer alacağı gecede farklı kategorilerde konumlandırılacak ödüller sahiplerini bulacak.
Gault & Millau Türkiye olarak, ülkemizi ve gastronomi sektörünü dünya gastronomi haritasında daha önemli bir konuma yükseltmek için tüm gücüyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.
Gault & Millau Türkiye derecelendirme ödülleri için takipte kalın!