Fine Dining’te Ege ve Akdeniz’in İzleri: Chayote

Ege ve Akdeniz’in zengin lezzetlerini fine dining konseptiyle harmanlayan Chayote, Tuncay Gülcü’nün liderliğinde gastronomi dünyasında öne çıkan bir mekân haline geliyor.  Mekânın sommelierliğini Berat Can Tuncay üstleniyor. Nirvana Cosmopolitan’da konumlanan Chayote, pancar ve yeşil elma ile özenle hazırlanan roll ve benzersiz kokoreç sunumlarıyla dikkat çekiyor.

İsmini, Latin Amerika kökenli ve kabakgiller ailesinin yenilebilir bitkisi ‘sechium edule’ yani dikenli kabaktan alan Chayote, özenle seçilmiş taze ve yerel malzemeleri ile ön plana çıkıyor. Mekân, sadece Ege ve Akdeniz’in yerel ürünlerini kullanarak yaratıcı tabaklar sunmakla kalmıyor, aynı zamanda barındaki ustalığıyla da içecek tutkunlarını memnun ediyor. Lezzet yolculuğunda estetik bir deneyim sunmanın yanı sıra, hizmet kalitesiyle de öne çıkıyor.

Nirvana Cosmopolitan’ın zarif atmosferinde Chayote, her bir lezzetiyle misafirlerini eşsiz bir tat ve keyif serüvenine davet ediyor.

Leave A Reply

Navigate