Bodrum denilince akla gelen balık restoranlarından biri olan Memedof, özgün mezeleri, taze balık çeşitleriyle eşsiz anlar yaşatıyor. Ege Denizi’nin muhteşem manzarası eşliğinde birbirinden lezzetli ve geniş menüsü ile misafirlerini ağırlayan Memedof, Muğla’nın klasiklerinden olmayı başarıyor.
2001 yılında Mehmet – Tülin Çuhadar çifti tarafından Gölköy’de hizmet vermeye başlayan Memedof Restoran, Marine Memedof ve Yalıkavak Memedof olarak iki işletme ile 12 ay boyunca kesintisiz hizmet veriyor. Beyaz ve mavinin eşlik ettiği Memedof’ta taze ve özgün mezeler, balık çeşitleri ve salatalar ile eşsiz anlara imza atıyor.
Mavi ve Beyazın Ahenkli Uyumu
Memedof Restoran’ın adının ilginç bir hikayesi var. Mehmet Çuhadar, İasos’ta levrek ve çupra yetiştirirmiş. Arkadaşları ona “Memedof” diye seslenirmiş. 2001’de Gölköy’de mekanı açmaya karar verdiğinde adını Memedof koymaya karar vermiş.
2007 yılında Gölköy şubesine ek olarak Yalıkavak’ta da hizmet vermeye başladı. Yaz-kış olarak müşterilerini ağırlayan Memedof, meşhur Ege mezeleri, taze deniz ürünleri ve balık çeşitleriyle müdavimlerine kaliteli hizmet sunmayı başarıyor.
Taze Balık, Lezzetli Mezeler
Memedof; mezelerde, lakerda, pilaki, fava gibi klasik lezzetleri sunuyor. Bir Memedof klasiği olan özel çiroz da mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında yer alıyor. Restoranın menüsünde yer alan özel lezzetlerden biri de fırında Alaska. Köz patlıcan, yoğurtlu şakşuka, kalamar tava, karides güveç, barbun tava tercih edilebilecek lezzetler arasında.
Mezelerdeki özen, servisin hızlı olması Memedof’u öne çıkaran detaylardan bazıları. Bodrum’da kaliteden ve lezzetten ödün vermek istemiyorsanız tercihinizi Memedof’tan yana kullanabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında kalabalık olması nedeniyle gitmeden rezervasyon yaptırmak oldukça önemli.