Gökyüzüne Açılan Lezzet Durağı: Asmani

Antalya’nın en seçkin restoranlarından biri olan Asmani Restoran, Türk ve Dünya mutfağının geleneksel lezzetlerini harmanlıyor. Asmani, eşsiz manzarasının yanı sıra özenle hazırlanan menüsüyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Osmanlıcada, “Gökyüzüne, aya ve güneşe ait olan yer” anlamı taşıyan Asmani, gökyüzünün eşlik ettiği unutulmaz anlara imza atıyor. Antalya’nın tarlalarında yetişen taptaze sebzelerin ve meyvelerin kullanıldığı mekânda, taze ve kaliteli gastronomi deneyimi sunuluyor.

Yerel Lezzetler, Modern Dokunuşlar

Asmani, Türk ve Dünya mutfağından yerel ve modern lezzetleri harmanlayarak çeşitli bir menü deneyimi sunuyor. Her zaman mevsim ürünlerini kullanılan, taze ve günlük malzemelerle hazırlanan menü, sürekli olarak yenileniyor.

Başlangıçlarda özel salatalar, bruschetta çeşitleri, mezeler, ithal ve yerli peynir çeşitleri yer alıyor. Kızartma biber, pembe domates, taze peynir, Asya Vinegretli Avokadolu Yeşil Sebze Salatası, Burrata, domates, kuşkonmaz, fesleğen, karamelize ceviz menüde yer alan lezzetler arasında.

Karides ve konfi domatesli köy eriştesi, dana carpaccio trüf yağı ve dijon hardal, dana pastrami ve çıtır brioş dilimleri mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden bazıları. Kaburga yonga, trüflü stracciatella rakulalı naan ve bruschetta tahtası domates peltesi, otlu peynir ve zeytin tapenade da

Uzak Doğu Mutfağından Özel Seçkiler

Asmani Restoran ayrıca Uzak Doğu mutfağından özel seçkiler de sunuyor. Suşi menüsü ile öne çıkan Asmani’de Maki Suşi, Kappa Maki, Avokado Maki, Tekka Maki, Sake Maki, Kani Maki, Suzuki Maki seçenekleri bulunuyor.  Maki, çeşitli balıkların farklı sebzelerle ve haşlanmış birinçle birlikte deniz yosununa sarılarak hazırlanmasıyla yapılır.

Restoranın tatlı menüsünde limoncello krep ve kavunlu güllü sorbe, çikolatalı, turunçlu budino bar ve bailey’s dondurma ve vişneli baklava ve sütsüz çikolatalı dondurma bulunuyor. Süt reçelli kadayıf, ananas sorbe ve yumuşak beze, günün sorbeleri ve günün dondurmaları da seçenekler arasında.

Leave A Reply

Navigate