Geleneksel İtalyan Lezzetlerine Modern Dokunuşlar: Scappi

İzmir’in sembol binalarından biri olan Swissôtel Büyük Efes’in 9. katında konumlanan İtalyan restoranı Scappi, gerçek İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerini müşterileriyle buluşturuyor.

İzmir’in en gözde restoranlarından Scappi, Swissôtel  Büyük Efes’in dokuzuncu katında körfez manzarası eşliğinde İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini sunuyor.  Scappi, İsmini Rönesans Dönemi’nin en ünlü şeflerinden biri olan ve bilinen ilk yemek kitabının yazarı Bartolomeo Scappi’den alıyor.

İzmir’in kültürel çeşitliliği ile İtalyan mutfağının harmanlandığı mekân, misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmak için tasarlanmış. Şık ve zarif dekorasyonuyla hoş bir ambiyans sunan mekanda özenle seçilen lezzetlerle oluşturulan zengin bir menü sunuluyor. Mekan, İtalyan lezzetlerinden oluşan menüsü ile konuklarını İtalya’nın kalbine davet ediyor.

Panoramik Körfez Manzarası Eşliğinde İtalyan Esintiler

İtalyan mutfağından seçilen geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla buluşturan restoranın başında Executive Şefi Erkan Özdemir yer alıyor. Scappi’nin menüsünde taze malzemelerle oluşturulan pizza, makarna ve risotto çeşitleriyle birlikte farklı tatlı seçenekleri de öne çıkıyor.

Geniş yerli ve yabancı içecek menüsüyle dikkat çeken Scappi, yerli ve ithal şarap menüsü ile misafirlerine eşsiz anlar yaşatıyor.

İzmir Körfezi’nin muhteşem panoramik manzarası eşliğinde yemek yiyebileceğiniz mekan, grup yemekleri ve kutlamalar için ideal bir mekan. Scappi ayrıca haftanın belirli günlerinde İtalyan melodileri eşliğinde canlı müzik performansları da yer alıyor.

Leave A Reply

Navigate