Balık lezzetlerinde olanı yansıtmanın yanı sıra, yenilikçi dokunuşlarla sunulan tabaklarıyla dikkat çeken Horasan Balık, şefin sahibi olduğu keyifli bir restoran. Daima ürünleri çeşitli malzemelerle sade bir şekilde sunma ve bu çeşitliliği iyi kullanmayı hedefleyen Şef Ahmet Horasan, yemeğin ocağın başından sunumlarına kadarki süreç boyunca konuklarıyla iş birliği gerçekleştirmeye ve onların deneyimlerini zenginleştirmeye özen gösteriyor.
Açık havada, yalın dekorasyonuyla öne çıkan Horasan Restoranı’nın tabakları sadeliğe odaklanıyor. Şef Ahmet Horasan, lezzetleri oluştururken sürdürülebilir tabaklar çıkarmayı amaçladıklarını dile getiriyor. Tabaklarındaki lezzetlerin hepsinin uyum yaratmasını önemseyen restoran, rafine lezzet kombinasyonları ile misafirlerini ağırlıyor. Doğal tatların olduğu menüde portakal ve karidesin eşsiz bir uyum yakaladığı portakallı karides denenmesi gereken lezzetlerden.