Swissôtel the Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Madhu’s, Hint mutfağına özgü geleneksel ve özel lezzetleri misafirlerine etkileyici sunumlar eşliğinde servis ediyor. Görkemli dekorasyonu ve yerel müziklerle sunulan Hint gösterileriyle konseptine sadık kalan restoranın mutfağında Şef Yüksel Yılmaz var.
Reçetelerine sıkı sıkıya bağlı olan Madhu’s bir aile restoranı ve yaratıcıları hayli geniş bir vizyona sahip. İngiltere’de Kraliyet Ailesinin catering işlerini gerçekleştiren, Londra’nın en ünlü ve lüks lokasyonlarında bulunan restoran, 2 yıldır Hint mutfağının varlığını İstanbul’da da kutluyor.
Şef Yüksel Yılmaz, Madhu’s yemeklerinin konukların tat hafızasında yer edindiğini dile getiriyor. Mutfağın malzemeleri otelin bahçesinden gelirken, otelin kurduğu kompost atık sisteminde minimize edilen atıklar değerlendiriliyor. Gault Millau’dan 1 Toque ödülüne layık görülen restoranda Kashmiri Rogan Josh, Masaledar Kuku, Paner Makhni, Palak Patta Chaat, Nyamah Choma, Murgh Makhni , Prawn Moilee Curry denenmesi gereken lezzetler arasında.
İçecek menüsünde lezzet tutkunlarını Hint baharatları ile tasarlanan ve o coğrafya meyvelerinin aromalarından esinlenen imza kokteyller ile her türlü üzümden yapılan enfes şaraplar karşılıyor. Aynı zamanda Hindistan’ın meşhur içeceklerinden Masala çayı ve Mango Lassi de servis ediliyor.