Nicole Restaurant, 1901’de Beyoğlu’nda inşa edilen tarihi bir binanın en üst katında bulunmakta olup adını binanın eski sahiplerinden biri olan rahibe Agnés Marthe Nicole’den almıştır. Tarihi geçmişiyle günümüzün modern etkilerini harmanlayarak oluşturulan Nicole Restaurant, Geleneksel Türk Mutfağı’nı çağdaş bir yorumla birleştirerek, şık terasında muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde lezzet yolculuğu yaşatıyor. Ev yapımı ekşi maya ekmekler, 3 çeşit amuse-bouche ile servis kalitesini baştan belli eden mekan, iki türde tadım menüsü servis ediyor. Mevsimselliği ve yöreselliği önde tutan Şef Serkan Aksoy’un bulunduğu mutfakta, tabaklara koyulan yemeklerin zarif tasarımı da dikkat çekiyor. Ürün odaklı tabaklara önem veren Şef Aksoy, misafirlerin hafızalarını canlandıran yemekler yaratmaya özen gösteriyor.
Bu büyülü atmosferde şahane tabakları deneyimlemek için Gault & Millau Türkiye 2024 Rehberi’ne Excellent Table 3 Toque ile giren Nicole Restaurant’a uğramanızı tavsiye ederiz.